De Klussenier Ruben van der Stoep
De Klussenier Ruben van der Stoep

Veerstraat 3
6651 AV Druten

Dien uw offerte-aanvraag in   

0487 84 08 37
06 1813 5574
r.vanderstoep@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 56216688

Even voorstellen

Ik ben Ruben van der Stoep. Samen met mijn vriendin Gijsje en dochter Elin woon ik in Druten. Als Klussenier ben ik beschikbaar voor alle klussen in en om het huis.

Klussen is mijn ding. Al vanaf dat ik op de LTS zat en mijn eerste accutol kreeg kluste ik al voor familie, buren en vrienden. Ik maakte meubeltjes en ik legde vloertjes en dat is sindsdien nooit meer veranderd. Na mijn MBO hout en meubileringscollege ben ik bij mijn laatste stageplek blijven werken, een kleine jachtwerf in Rotterdam. We maakten houten sloepen, vletten en zeilboten, zoals regenbogen en pampussen. Ook deden we het onderhoud van de boten die in onze winterstalling lagen. 

Mensen in mijn omgeving wisten mij altijd al wel te vinden voor de meest uiteenlopende klussen. Ik vind het leuk om ze te helpen en te voorzien van advies. De verbouwingen die ik naast mijn werk realiseerde gaven mij veel voldoening. Mijn vriendin en ik hebben een huis uit 1896 gekocht, helemaal gestript, opnieuw ingedeeld en gerenoveerd. Huizen ouder dan 1930 vind ik prachtig. Ik vind het leuk om op zoek te gaan naar originele materialen of deze na te maken, zodat het huis zijn karakter behoudt. De renovatie van ons eigen huis heeft me aan het denken gezet en me uiteindelijk doen besluiten om mijn vakmanschap in te zetten voor mijn eigen klusbedrijf. 

U mag van mij verwachten dat ik hoge eisen stel aan mezelf en aan het werk dat ik oplever. Service en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel. Alles gaat in goed overleg, dit begint al bij het eerste gesprek tot en met de oplevering. Voor alle klussen en verbouwingen in en om het huis kunt u bij mij terecht. Timmerwerk is één van mijn specialiteiten, denk hierbij bijvoorbeeld aan het maken van meubels op maat, het maken en plaatsen van kozijnen, ramen, deuren en het plaatsen van VELUX dakramen. Maar ik draai mijn hand ook niet om voor het plaatsen van keukens of badkamers of een complete zolderverbouwing. Ook voor renovatie en onderhoud aan uw woning bent u bij mij aan het juiste adres.

Heeft u een verbouwing gepland staan? U kunt gerust contact met mij opnemen om te bespreken wat ik voor u kan betekenen of om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Uiteraard reken ik geen voorrijkosten en u ontvangt 12 maanden garantie op geleverde werkzaamheden.

Wilt u meer informatie over De Klussenier Ruben van der Stoep? Kijk op www.klussenierrubenvanderstoep.nl.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...